6.4.20

Ποιους «ξένισε» η «lifestyle» πόζα Τσίπρα...

 
Εκ πρώτης όψεως, η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με την σκυλίτσα του, την Κάρμεν, στο σπίτι, είναι μία γλυκιά ανάρτηση, προσαρμοσμένη στο μήνυμα «μένουμε σπίτι.

«Τις...
ημέρες της καραντίνας έχουν χαθεί οι καθημερινές και τα Σαββατόβραδα. Άλλοτε Σάββατο βράδυ θα ήμασταν κάπου έξω με φίλους. Τώρα δεν έχει σημασία η μέρα, δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου, μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη παρουσίαση των προτάσεών μας για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, που θα ανακοινώσουμε στις αρχές της εβδομάδας», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός στη σελίδα του στο facebook, προσθέτοντας: «Ωστόσο, ούτε για την Κάρμεν υπάρχουν διαφορές στις μέρες και στις ώρες. Κάθε ώρα είναι γι' αυτήν ώρα για παιχνίδι. Και πάνω που νόμιζα ότι ηρέμησε όταν την πήρα αγκαλιά, έτρεξε να με διαψεύσει. Ή μήπως ήθελε να μου πει με τον τρόπο της ότι συμφωνεί με τις προτάσεις μας;».

Ενώ, λοιπόν, εκ πρώτης όψεως η ανάρτηση αυτή είναι γλυκιά, η πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «ξένισε» ορισμένους, για έναν πολύ απλό λόγο: διότι ενδεχομένως για έναν δημόσιο υπάλληλο ή συνταξιούχο που κάθεται σπίτι του και περιμένει να περάσει η καραντίνα, να είναι θετική η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με την «Κάρμεν». Όμως για έναν απολυμένο εργαζόμενο, για έναν επιχειρηματία που δεν ξέρει αν και πώς θα ξανανοίξει την επιχείρησή του αλά και για έναν εργαζόμενο που δεν ξέρει αν και πώς θα ξαναπληρωθεί, η συγκεκριμένη ανάρτηση «απομακρύνει» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από τα δικά τους προβληματα. Και αυτό δεν είναι αποδεκτό για τον αρχηγό της Αριστεράς...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: