30.4.12

Συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου ο Νίκος Μιχαλολιάκος ...


Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι συνιδιοκτήτης του ροζ ξενοδοχείου «Νew Dream» που βρίσκεται στην πλατεία Αττικής και φημίζεται για τις υπηρεσίες «ημιδιαμονής» που προσφέρει σε όσους επιθυμούν μερικές ώρες... τρυφερότητας.

Πρόκειται μάλιστα για... οικογενειακή επιχείρηση αφού στο Δ.Σ. εκτός του ίδιου συμμετέχει και η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια.

Σύμφωνα με το «Έθνος» ως υπεύθυνη διαχείρισής του φέρεται η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ-Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε.».

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που εξελέγη από τη γενική συνέλευση και θα διοικούσε την εταιρεία μέχρι τις 27/5/2012 είναι το εξής: πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών, αντιπρόεδρος η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Πεύκης και μέλος ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της «Χρυσής Αυγής», τη σύζυγό του και τον αδερφό της, όλοι τους μέλη του ΔΣ της διοίκησης του ροζ ξενοδοχείου.

Σημειώνεται πως η εν λόγω επιχείρηση απασχολεί και αλλοδαπούς, ενώ τον Αύγουστο του 2010 στο ξενοδοχείο είχε σημειωθεί ληστεία σε βάρος του ρεσεψιονίστ που είχε βάρδια.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: