30.4.10

Η δικαιοσύνη είναι στραβή, τυφλή και όταν θέλει εκτελεί εντολές...

O Παύλος Ψωμιάδης με πλαστή εγγυητική 550 εκ. ευρώ στο κράτος και 1εκ. ασφαλισμένους στον δρόμο τιμωρήθηκε με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και 100.000 ευρώ εγγύηση.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς με μια κομπίνα που έκανε ασφαλίστρια στην Νότια Αφρική και ο ίδιος πλήρωσε ΌΛΟΥΣ τους θιγόμενους με ποσό τριπλάσιο από αυτό που πήραν πρέπει να καταβάλλει...
300.000 ευρώ και του απαγορεύεται η έξοδος από την χώρα! Μένει δίπλα από το Μαξίμου και η ανακρίτρια φοβήθηκε μην την κοπανήσει στο εξωτερικό! Αυτό επειδή 9 ασφαλιζόμενοι πήραν τα χρήματα τους έντοκα και υπέγραψαν χαρτί ότι δεν διεκδικούν κάτι άλλο. Όμως με την πίεση του Κουρή επανήλθαν και ζήτησαν και άλλα. Η δικαιοσύνη σέρνεται πίσω από έναν Κουρή. Συγχαρητήρια στον Ιωάννη Τέντε, στον Γ.Σταθελάκο και την Ελένη Ράικου. Ένας επιχειρηματίας με εκατοντάδες εργαζόμενους και επενδύσεις στην Ελλάδα με συμφωνίες που κάνει στο εξωτερικό δεν μπορεί να κάνει ταξίδια για τις δουλειές του. Φοβήθηκαν μήπως την ...κοπανήσει. Ο Γ.Κουρής που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των εικονικών τιμολογίων από το 2003 και η δικαιοσύνη δεν έχει βγάλει άκρη αν πρέπει και που να ασκηθεί ποινική δίωξη. Ακόμα την μελετάει την υπόθεση ο εισαγγελέας Ιωαννίδης και ενώ ένας εφοριακός που εμπλέκεται στην υπόθεση έχει ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ! Αλλά εκεί βέβαια υπάρχει ο μεγαλοπαρουσιαστής που μπορεί να κάνει τις πλάτες στον εκδότη επιχειρηματία με τις απεριόριστες εκτάσεις στην Κεφαλλονιά. O Aλαφούζος αγοράζει δεξαμενόπλοία μέσω της "Καθημερινής" και μετά κάνει τον τιμητή. Ο Μπόμπολας έχει χτίσει όλη την Ελλάδα και περιμένει να χτίσει και την υπόλοιπη. Ο Βαρδινογιάννης κάθε μέρα από δύο κανάλια μας δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνει η γυναίκα του στο ίδρυμα "Ελπίδα". Όμως η δικαιοσύνη έδειξε την λάμψη της στην περίπτωση του Χριστοφορακου που του ΕΠΕΤΡΕΨΕ να την κοπανήσει στο εξωτερικό όπως και του Καράβαλεα, των δομημένων ομολόγων και όλα τα άλλα. Καλά κάνει και φωνάζει ο Κοντομηνάς. Δικαιοσύνη θέλει όχι τυφλά και...τρομοκρατικά χτυπήματα. Τον ψάξατε να δείτε αν έκλεψε; Αφού λοιπόν κάνει καθαρές δουλειές και έκανε συνεργασίες με κολοσσούς όπως την ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ που την παρέδωσε πεντάκαθαρη, τον ALPHA με το RTL και τα VILLAGE με τους Αυστραλούς πως λαμβάνεται τέτοιες αποφάσεις την στιγμή που εκατοντάδες εργαζόμενοι θα μείνουν στον αέρα; Αν έχει άδικο να τον καταδικάσουν αλλά όχι για εκβιαστικές υποθέσεις που τις έζησε όλη η Ελλάδα.
Αν ήμασταν στην θέση του Κοντομηνά θα κάναμε μια ωραία συνέντευξη τύπου θα λέγαμε ότι βάζουμε λουκέτο για να μην πληρώνουμε φόρους και άντε γεια. Να σου πούμε μετά εμείς αν η ανακρίτρια που ΔΕΝ ξέρει την υπόθεση που είχε θα ενημερώνεται καλύτερα πριν αποφασίσει ελαφρά τη καρδία.
Δηλαδή οι εργαζόμενοι πρέπει να επαφίενται στην καλή θέληση του κάθε Κοντομηνά για να έχουν δουλειά όταν ένα κράτος και η δικαιοσύνη σε κυνηγάει επειδή δεν παίρνεις κρατικά έργα; Επειδή ο Κουρής ή ο Βαρδινογιάννης θέλουν την εξόντωση του.
Ποια είναι η λογική να μην έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα ούτε σε έναν πολιτικό που έφαγε χρήματα και να την απαγορεύεις σε αυτόν που τα φέρνει;
Σε τέτοια οικονομική περίοδο παίρνεις το ρίσκο για τέτοια απόφαση;
Troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: