31.3.11

Στα 33 εκ. ευρώ οι ζημιές στον "Πήγασο" του Μπόμπολα


Ζημιές που αγγίζουν τα 33 εκ. ευρώ καταγράφει ο ισολογισμός του «Πήγασου» του Γιώργου Μπόπολα. Το γεγονός αυτό επισπεύδει τις εξελίξεις στο Συγκρότημα του Χαλανδρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη το αφεντικό του μαγαζιού σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει στην αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της «Ημερησίας». Μετά την απόφαση για την κατάργηση των ισολογισμών, ίσως, και να επισπεύδονται οι σχετικές αποφάσεις. Από κει και πέρα συζητείται εντόνως το...

θέμα της κατάργησης του Σαββατικάκου φύλλου, ενώ επί τάπητος έχει πέσει και η αναστολή έκδοσης της αθλητικής εφημερίδας Goal News.

ΑΞΙΖΕΙ: Στον ισολογισμό του «Πήγασου» έχουν συνυπολογισθεί και τα 7 εκ. ευρώ που μπήκαν στα ταμεία της επιχείρησης από την πώληση του «Πρώτου Θέματος». Αυτό σημαίνει ότι αν δεν είχε γίνει το συγκριμένο deal οι ζημιές θα ήταν 40 εκ. ευρώ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Στα 33 εκ. ευρώ θα πρέπει να υπολογιστούν και οι ζημιές που καταγράφει το Mega, στο οποίο μετέχει ο Μπόμπολας, όπως επίσης και αυτές του πρακτορείου διανομής "Ευρώπη".
http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: