30.8.12

Η σεζόν που θα κρίνει το τηλεοπτικό μέλλον των δύο παρουσιαστριών και άσπονδων φίλων...


Ήταν μοιραίο τελικά η νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει – τουλάχιστον ημερολογιακά, να αποτελέσει σταθμό για το μέλλον δύο γυναικών δημοσιογράφων, που ξεχώρισαν στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, ενώ οι επαγγελματικές τους πορείες (και όχι μόνο) κινήθηκαν... παράλληλα! Για διαφορετικούς λόγους για την καθεμία, η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα είναι ίσως από τις πιο κρίσιμες στην καριέρα τους.

Τόσο στην ΕΡΤ όσο και στο Mega, το «καυτό» θέμα συζήτησης είναι η Έλλη Στάη και η Όλγα Τρέμη. «Τι θα γίνει» αναρωτιούνται, άλλοι από ενδιαφέρον και άλλοι για να περνάει η ώρα, με τις δύο κυρίες των ειδήσεων. «Θα διατηρήσουν τις θέσεις τους ή όχι» ακούγεται στους διαδρόμους των δύο σταθμών.

Από το ρεπορτάζ που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια του κουτσομπολιού, προκύπτει ότι στην ΕΡΤ η περίπτωση και το μέλλον της Έλλης Στάη στο τιμόνι των ειδήσεων είναι το μόνο θέμα που απασχολεί, θεσμικούς και εξωθεσμικούς, υπεύθυνους και ανεύθυνους! Αντίστοιχα και τηρουμένων των αναλογιών (λόγω ιδιωτικού τομέα), συμβαίνει και στο Mega με την Όλγα Τρέμη.

Ανεξάρτητα όμως από τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες του θέματος, η «βιαστική» επιστροφή της Έλλης Στάη και η επανεμφάνισή της, Αυγουστιάτικα στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, καθώς επίσης η απουσία, δικαιολογημένη ή όχι, της Όλγας Τρέμη από το δελτίο ειδήσεων του Mega, ούτε απαρατήρητη πέρασε ούτε και ασχολίαστη. Οι δύο άσπονδες φίλες και παρουσιάστριες απασχολούν ακόμη την τηλεοπτική πιάτσα, ενώ η συνέχιση ή όχι της τηλεοπτικής τους καριέρας στα δελτία ειδήσεων, αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Τι ακούγεται όμως για την τηλεοπτική τύχη των δύο παρουσιαστριών; Και στις δύο περιπτώσεις όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ωστόσο (και επειδή θα επανέλθουμε αναλυτικά και ξεχωριστά για την κάθε περίπτωση), σημειώνεται ότι για την Έλλη Στάη παρά την επιτυχή παρουσία της στις ειδήσεις, στις εκπομπές, αλλά και στις εκλογές, οι αντιδράσεις από τη Συγγρού είναι έντονες για την παραμονή της στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Για την Όλγα Τρέμη που επίσης διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία στο δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού, οι πιθανότητες να συνεχίσει στην ίδια θέση και φέτος είναι μεγαλύτερες, χωρίς όμως να αποκλείεται η ανατροπή την τελευταία στιγμή!


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: