30.9.09

Οι... «Βενιζέλοι», οι «αποδιοπομπαίοι» και η μαύρη προπαγάνδα ...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Β. ΧΙΩΤΗΣ
Από γκάφα σε γκάφα πέφτει η ΝΔ...
Από τη μία γκάφα στην άλλη πέφτει τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση, με το επικοινωνιακό της επιτελείο αλλά και τον πολιτικό της σχεδιασμό να την προδίδουν καθημερινά και να οπλίζουν με επιχειρήματα τους αντιπάλους της. Οι συνεργάτες του κ. Κ. Καραμανλή ανάλωσαν χθες όλη την ενέργειά τους για να ανασκευάσουν δηλώσεις και πρωτοβουλίες που άστοχα και αψυχολόγητα ανέλαβαν στελέχη του κόμματος, ανοίγοντας ξαφνικά εσωκομματικά μέτωπα και προκαλώντας τη σφοδρή κριτική κορυφαίων υπουργών, οι οποίοι παρακολουθούν έκπληκτοι το...
Μέγαρο Μαξίμου και τη Ρηγίλλης να διαλύονται.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Γ. Κουμουτσάκος αναγκάστηκε να προβεί σε δημόσια δήλωση για να ανασκευάσει τη δήλωση του Γραμματέα του κόμματος κ. Ελ. Ζαγορίτη, με την οποία καλούσε τους οπαδούς του κόμματος να καταψηφίσουν τους υποψηφίους που τους εξόργισαν, αρκεί να υπερψηφίσουν τον κ. Κ. Καραμανλή.

Την ίδια στιγμή, η Ρηγίλλης έδινε εντολή να αποσυρθεί το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Μετεξέλιξη» που με έμμεσο τρόπο χρησιμοποιούσε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου, τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και την ανανεωτική πτέρυγα του ΣΥΝ. Χθες επίσης η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσε τα δύο κόμματα πως η ιστοσελίδα της κυρίας Λούκας Κατσέλη αλλοιώθηκε πράγματι από χάκερ, ο οποίος εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί υπολογιστή του Πολυτεχνείου, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ.

O πως αποκαλύφθηκε χθες, ο Πολιτικός Σχεδιασμός της ΝΔ σχεδίαζε να κυκλοφορήσει σήμερα το νέο τεύχος του περιοδικού «Μετεξέλιξη», με εξώφυλλο τη ρόδα ενός ποδηλάτου με αλυσίδα, που παρέπεμπε ευθέως στο ατύχημα που είχε προ μηνών ο κ. Γ. Παπανδρέου. Το εξώφυλλο παρέθετε επίσης περικοπές από το ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη με τίτλο «Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης», προκαλώντας ευνόητους συνειρμούς για την εμβέλεια και την αποτελεσματικότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο εκδότης του περιοδικού και αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ κ. Ι. Χατζής έλαβε εντολή να αντικαταστήσει το εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ ο κ. Κουμουτσάκος απέφυγε να επιβεβαιώσει την ύπαρξή του, επισημαίνοντας πως το εξώφυλλο ήταν απλώς ένα από τα προσχέδια που ετοίμασε το πιεστήριο. Στην πραγματικότητα, η Ρηγίλλης αναγκάστηκε να αποσύρει το τεύχος με τους υπαινιγμούς κατά του κ. Παπανδρέου, μετά την αποκάλυψη του περιεχομένου του από τον ραδιοσταθμό City 99,5, αλλά και τις επιθέσεις που υπήρχαν στις μέσα σελίδες κατά του κ. Παπακωνσταντίνου και εναντίον στελεχών του ΣΥΝ. O εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ αποκαλείται «ο αλαζονικός κύριος» προσθέτοντας ότι «χλευάζει κάθε απόγευμα τους πολιτικούς του αντιπάλους», «υβρίζει τον Πρωθυπουργό» , «εκτίθεται και αυτοδιαψεύδεται» .

Στην ίδια σελίδα τα μέλη της ανανεωτικής πτέρυγας του ΣΥΝ αποκαλούνται «ερυθρόδερμοι πολιτικοί με πράσινα φτερά», επειδή τάσσονται υπέρ της μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠαΣοΚ.
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: