30.7.10

Προανάκριση για το δυστύχημα...

«Πλήρης η μέριμνα της πολιτείας για τις οικογένειες των θυμάτων»...
Τη διενέργεια προανάκρισης από τις εισαγγελικές αρχές και τη διερεύνηση των αιτίων της πτώσης του Απάτσι, που στοίχισε τη ζωή στους δύο χειριστές του, προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον τραγικό θάνατο δύο επίλεκτων στελεχών της Αεροπορίας Στρατού που...

χάθηκαν κατά την άσκηση του καθήκοντός τους στο σημερινό μείζον αεροπορικό ατύχημα του ελικοπτέρου Apache», δήλωσε ο υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις και μαζί τους ο ελληνικός λαός θρηνούν την απώλεια δύο νέων ανθρώπων».

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι «το μυαλό μας στρέφεται στις οικογένειές τους. Η στοργή και η μέριμνα της Πολιτείας θα είναι πλήρης αλλά αυτό δεν μειώνει δυστυχώς το μέγεθος της απώλειάς τους».

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, «έχει ήδη διαταχθεί η διενέργεια προανάκρισης από τον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου και έχει κινηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία διερεύνησης των αιτίων του συμβάντος. Η έρευνα θα εισέλθει στο μέγιστο δυνατό βάθος και θα επεκταθεί σε όλες τις πτυχές. Παράλληλα έχουν διαταχθεί όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας των αεροπορικών μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων»...
NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: