30.5.12

Νέες προσχωρήσεις, συνεργασίες και στηρίξεις από τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"...


Γραφείο Τύπου.

Συμμετοχή σε ψηφοδέλτια Επικρατείας σε μη εκλόγιμη θέση θα έχουν ο Φίλιππος Τσαλίδης τ. βουλευτής Ν.Δ Ξάνθης και ο Κώστας Χαραλαμπόπουλος τ. βουλευτής Ν.Δ Ιωαννίνων και πρώτος επιλαχών στις τελευταίες εκλογές στο ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων.
Αμφότεροι είναι καθηγητές Πανεπιστημίου.
Ακόμη στηρίζουν την...
εκλογική μάχη ο Γιάννης Γιαννέλης – Θεοδοσιάδης τ. βουλευτής Λέσβου ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και ο Νίκος Παπαδημάτος τ. βουλευτής Αχαϊας.

Ακόμα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από στελέχη της Ν.Δ .:

Στην Κέρκυρα ο Χρήστος Ανθής (τ. Υπ. Τύπου της ΝΟΔΕ και πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων), στην Β Αθήνας ο Χρήστος Πέππας γραμματέας ΔΑΚΕ Τράπεζας της Ελλάδας, στα Ιωάννινα ο Σπύρος Μούλιας (στέλεχος πολιτικού τομέα Εθνικής Άμυνας της ΝΔ ), στην Κεφαλονιά ο Γιώργος Τζωρτζάτος πρ. Πανελληνίου Συνδέσμου Μεταφορικών Εταιρειών .

Ακόμα από το Άρμα Πολιτών συμμετέχουν στην Β Αθήνας ο Εμμανουήλ Παντελίδης (δημοσιογράφος) και στην ίδια περιφέρεια η Θεοδώρα Μπαζώρη ιδρυτικό στέλεχος ΔΗΚΚΙ, συνταξιούχος δασκάλα.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Δηλωση γραμματεα πολιτικου σχεδιασμου Ανεξαρτητων Ελληνων, βουλευτη Ευβοιας Κωστα Μαρκοπουλου για την "εκτακτη" εκθεση της εθνικης τραπεζας

"Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ως πολιτική επιλογή την αξιοπρέπεια των ελλήνων στη ζώνη του ευρώ. Είναι απαράδεκτο ο κ. Ταμβακάκης να δημιουργεί και να προκαλεί σενάρια τρομοκρατίας και εγκατάλειψης του ευρώ.

Είναι απαράδεκτο να στέλνει μηνύματα σε ολόκληρο τον κόσμο, ότι οι Έλληνες τραπεζίτες μετρούν το μέλλον της Ελλάδας σε δραχμές.

Μόλις η Εθνική εισέπραξε κοντά 8 δις ευρώ ανακεφαλαιοποίησης που θα επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο, εξαπέλυσε αμέσως το σενάριο εγκατάλειψης του ευρώ. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Ο κ. Ταμβακάκης, επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου, φαίνεται συμπρωταγωνιστής και υποβολέας των εκβιαστικών διλημμάτων Σαμαρά, Βενιζέλου"....

Δεν υπάρχουν σχόλια: