30.7.16

«Τρύπες» στο Mega για ασφαλιστική, φορολογική και τραπεζική ενημερότητα...

Επιχειρούν να φορτώσουν στο Δημόσιο προβλήματα και επιλογές των μετόχων του Mega. Αυτό τονίζει με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης Επικοινωνίας, απαντώντας σε...
δηλώσεις του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Μανώλη Καψή.

Ο κ. Καψής, με επιστολή του στο ΑΠΕ, διαψεύδει είδηση, σύμφωνα με την οποία το Mega δεν έχει φορολογική ενημερότητα. Μάλιστα, ο Μ. Καψής υποστηρίζει ότι η είδηση αυτή «αποκαλύπτει περίτρανα τη συστηματική προσπάθεια των κυβερνητικών κύκλων να βάλουν λουκέτο στο Mega».

Με απάντησή της, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ενημερώνει το κοινό και τους φορείς προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι, σύμφωνα με το έγγραφο της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού για τις άδειες και την εξ αυτού απόφαση του γ.γ. Ενημέρωσης (όλα ήδη δημοσιευμένα στη Διαύγεια), μεταξύ των λόγων που δεν προεπελέγη το Mega να συμμετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία, αναφέρονται τα εξής:

* Ο μέτοχος Prime Applications Α.Ε. δεν προσκόμισε φορολογική ενημερότητα.

* Ο μέτοχος Prime Applications Α.Ε., η Πήγασος Εκδοτική Α.Ε. και η υποψήφια εταιρεία (σ.σ.: Mega) δεν προσκόμισαν ασφαλιστική ενημερότητα.

* Ο μέτοχος Prime Applications Α.Ε., η Πήγασος Εκδοτική Α.Ε. και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε. δεν προσκόμισαν τραπεζική ενημερότητα.

Όπως τονίζεται μάλιστα, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας απηύθυνε προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού ερώτημα θεραπείας για όλους τους ενδιαφερόμενους που αποκλείστηκαν. Η ανακοίνωση του κ. Καψή είναι «απολύτως αβάσιμη» υπογραμμίζει η ΓΓΕΕ...


avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: