31.1.18

Μία ωραία ατμόσφαιρα...

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν απόψε ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος. Ο...
πρώην πρωθυπουργός με τον επικεφαλής του «Σχεδίου Β», που στάζουν και οι δύο φαρμάκι για τον σημερινό πρωθυπουργό, δεν βρέθηκαν για να σχεδιάσουν πως μπορεί να οδηγηθεί στην έξοδο ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά για να μιλήσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Χασαπόπουλου στο Public Café Συντάγματος.

Στο πάνελ για το βιβλίο «Η αγωνία ενός ρεπόρτερ», με το συντονισμό του δημοσιογράφου Γιάννη Μπασκόζου, κάθισαν επίσης για να μιλήσουν ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Όλγα Γεροβασίλη και η Λιάνα Κανέλλη. Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Σαμαράς συνεχάρη τον κ. Λοβέρδο που βγήκε να ξεκαθαρίσει ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα γίνει το «δεκανίκι» του Αλέξη Τσίπρα, σε ενδεχόμενο που υπάρξουν εξελίξεις από το Σκοπιανό, όμως σίγουρα το ονοματολογικό της γείτονος θα βρεθεί στο επίκεντρο του δείπνου που θα παραθέσει ο πρώην πρωθυπουργός στον Κυριάκο Μητσοτάκη το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμάτα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, θα επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του κ. Σαμαρά στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στους νομούς Ηλείας και Μεσσηνίας και την Παρασκευή το πρωί, θα παραστεί στη θεία λειτουργία για την τοπική εορτή της Υπαπαντής.

Χθες μάλιστα έγινε σύσκεψη στο νέο Δημαρχείο Καλαμάτας, υπό την προεδρία του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα, όπου επιβεβαιώθηκαν οι παρουσίες των πολιτειακών και πολιτικών παραγόντων στη γιορτή. Το «παρών» αναμένεται να δώσουν επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: