31.1.11

Ελλείψει γιατρών είδε τον μαχαιρωμένο...γυναικολόγος!...


Στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου χειρουργήθηκε τελικά τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 26χρονος Αλβανός που δέχθηκε μαχαιριά κατά τη διάρκεια καυγά σε μπαρ της Σητείας όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive.

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε... αργά τη νύχτα του Σαββάτου και το θύμα του μαχαιρώματος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Σητείας με τραύμα στην κοιλιά και στο χέρι. Όμως στο Νοσοκομείο Σητείας δεν υπήρχε εφημερεύων χειρουργός και τον τραυματία εξέτασε... γυναικολόγος, ο οποίος διαπίστωσε τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον παρέπεμψε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου εφημέρευε χειρουργός, αναισθησιολόγος και ορθοπεδικός.

Έτσι το θύμα διακομίστηκε από τη Σητεία στον Άγιο Νικόλαο, όπου μπήκε στο χειρουργείο στις 5 π.μ. και βγήκε στις 11 π.μ αφού χειρουργήθηκε πρώτα από χειρουργούς για να αποκατασταθεί η βλάβη στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια από ορθοπεδικούς για να αποκατασταθεί η βλάβη στην παλάμη, όπου υπήρχε διαμπερές τραύμα.

Θυμίζουμε ότι οι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας , 30, 43 και 36 ετών συνέληφθησαν στη Σητεία Λασιθίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, σε βάρος δύο ομοεθνών τους, ηλικίας 29 και 27 ετών αντίστοιχα.

Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση, οι πέντε αλλοδαποί ενώ διασκέδαζαν με διαφορετικές παρέες σε μπάρ στην ευρύτερη περιοχής της Σητείας , συνεπλάκησαν μεταξύ τους για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα ο 36χρονος αλλοδαπός, βοηθούμενος από τον 30χρονο ομοεθνή του να επιτεθεί και να πλήξει με στιλέτο τον 26χρονο συμπατριώτη του, τραυματίζοντας τον σοβαρά στην κοιλιακή χωρά και στη συνέχεια να τραυματίσει με το ίδιο στιλέτο τον 27χρονο, στο αριστερό χέρι.

Οι δράστες μετά την πράξη τους επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 30χρονου και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αστυνομικοί του Α. Τ. Σητείας , μετά από επισταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 30χρονο και τον 43χρονο δράστη στη Σητεία , οι οποίοι προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους αστυνομικούς, αρνούμενοι τη συμμετοχή τους και αποκρύπτοντας κάθε στοιχείο σχετικό με την ταυτότητα και τη διαμονή του 36χρονου αναζητούμενου δράστη , τον οποίο και συνέλαβαν στη συνέχεια . Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι τύπου στιλέτο, με μήκος λάμας 11 εκ., που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση .

Σε βάρος των συλληφθέντων δραστών που διαμένουν νόμιμα στη χώρα και ομολόγησαν τις πράξεις τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λασιθίου.

Πηγη: cretalive με πληροφορίες και από ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: