31.5.11

Είδε και το Mega 100.000 "Αγανακτισμένους"...


Μόνο ως στροφή 180 μοιρών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο τρόπος παρουσίασης της κινητοποίησης των "Αγανακτισμένων" από το κανάλι της Μεσογείων, με τους "Αγανακτισμένους" πολίτες να μην... σταματούν να επιτίθενται στη νέα σελίδα του σταθμού στο Facebook.

Μετά το "μοιραίο" για το σταθμό δελτίο της Κυριακής, οπότε εκτιμήθηκε ότι στη συγκέντρωση "ενδεχομένως και να συμμετείχαν 30.000 άνθρωποι", το Mega "είδε" τελικά τους 100.000 διαδηλωτές σε μία προσπάθεια να μαζέψει όσο είναι νωρίς τα… ασυμμάζευτα.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τη Δευτέρα αφιερώθηκαν είκοσι λεπτά για να παρουσιαστούν οι κινητοποιήσεις των "Αγανακτισμένων".

Υπήρχαν ρεπορτάζ, πραγματοποιήθηκαν ζωντανές συνδέσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διεξήχθη σχετική συζήτηση στο στούντιο με τον Υπουργό Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Μακρόπουλο.

Η Όλγα Τρέμη ανέφερε σε κάθε ευκαιρία τον μεγάλο αριθμό των διαδηλωτών, που "κατά πολλούς", όπως ανέφερε "άγγιξαν τους 100.000", ενώ ο Γιάννης Πρετεντέρης μίλησε για ένα "εξαιρετικά συμπαθητικό κίνημα, ανεξάρτητο, ακομμάτιστο και καλόκαρδο".

Με τη σειρά του, ο Παύλος Τσίμας επισήμανε πως "οι διαδηλώσεις εκφράζουν κυρίως, όχι μόνο αγανάκτηση, θυμό, ή αγωνία για το μέλλον, έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στις πολιτικές ηγεσίες θα έλεγα και απέναντι και σε εμάς ως μέρος του συστήματος".

Μπορεί μετά τα μηνύματα των "Αγανακτισμένων" πολιτών να έκαναν στροφή 180 μοιρών, αλλά δεν φαίνεται να έχουν πείσει τον κόσμο, που συνεχίζει να αφήνει εκατοντάδες επικριτικά μηνύματα στη νέα σελίδα του Mega στο Facebook.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: