28.7.09

Στις φυλακές θα ληφθούν οι απολογίες των κρατουμένων της σπείρας των «16»...

Για τις απολογίες θα μεταβεί η ανακρίτρια στις φυλακές, ώστε να μην χρειαστεί να γίνουν τρεις μεταγωγές...
Κλήσεις προς απολογία στους βαρυποινίτες Παναγιώτη Βλαστό, Ιωάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Στεφανάκο απέστειλε η 25η Τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του «συνδικάτου εγκλήματος».
Η ανακρίτρια απέστειλε τις κλήσεις προς απολογία στις φυλακές Τρικάλων, όπου κρατείται ο Βλαστός και στις φυλακές Διαβατών και Λάρισας, όπου κρατούνται οι Ι.Σκαφτούρος και Β.Στεφανάκος αντίστοιχα.
Οι τρεις καλούνται να απολογηθούν την Πέμπτη 30 Ιουλίου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, στην οποία αποδίδεται η απαγωγή του εφοπλιστή Περ. Παναγόπουλου και άλλες ενέργειες, όπως βομβιστικές επιθέσεις, ανθρωποκτονίες κ.α.

Αξίζει να..
σημειωθεί ότι για τις απολογίες θα μεταβεί η ίδια η ανακρίτρια στις φυλακές, ώστε να μην χρειαστεί να γίνουν τρεις μεταγωγές.

Και οι τρεις αναμένεται την Πέμπτη να λάβουν ολιγοήμερες προθεσμίες για τις απολογίες τους, προκειμένου να δοθεί χρόνος στους συνηγόρους τους να μελετήσουν την ογκωδέστατη δικογραφία και να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους. Και για τις προθεσμίες αναμένεται να μεταβεί στις τρεις φυλακές η 25η τακτική Ανακρίτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: