31.12.10

"Πόλη με φως, πόλη αλλιώς" χθες το βράδυ η Αμαλιάδα


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών "Πόλη με φως, πόλη αλλιώς". Από τις 8 χθες το βράδυ, δεκάδες Αμαλιαδίτες αλλά και επισκέπτες της πόλης συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Μπελογιάννη και άπλωσαν στο πλακόστρωτο τα κεριά τους, σχηματίζοντας ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μικροί...


μεγάλοι, γονείς με τα παιδιά τους, όλοι μαζί ήταν εκεί για να δώσουν το δικό τους φως στην πόλη.

Το κέφι ήταν ανεβασμένο από τις γιορτινές μουσικές που έπαιζαν πολύ δυνατά. Ακούστηκαν για πρώτη φορά τα ραδιοφωνικά σποτ του Δικτύου, τα οποία και θα προωθηθούν στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Μοιράστηκε και ζεστό κρασί (μυστική συνταγή μέλους του Δικτύου!) και σε συνδυασμό με την "ντισκομπάλα" έδωσαν το δικό τους χρώμα στο πάρτυ που ακολούθησε και κράτησε για αρκετές ώρες.

Ακόμη μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια και έγινε συλλογή υπογραφών για τα "ανοικτά" θέματα που έχει η πλατεία Μπελογιάννη, τα οποία και θα προωθηθούν στις αρμόδιες αρχές.

Το επόμενο ραντεβού δίνεται για τις 27/1/2011 στο Λαζαράκειο Μέγαρο όπου το Δίκτυο παρουσιάζει την παράσταση "Μην παίζεις με τα χώματα".

Ο Σπύρος Ζαφειρόπουλος, εκπρόσωπος του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών, μίλησε στο ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ για τη χθεσινοβραδινή δράση:
Η δράση "Πόλη με φως, πόλη αλλιώς" ξεπέρασε τις προσδοκίες μας όσον αφορά στη συμμετοχή και οι 130 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν το αποδεικνύουν. Δειλά δειλά οι συμπολίτες μας συμμετέχουν όλο και περισσότερο στις δράσεις του Δικτύου και αυτό μας δίνει χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό τις παρεμβάσεις μας στην πόλη.

*Το Δίκτυο στο... διαδίκτυο!:
Site: http://www.citizenalertnetwork.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: