30.6.13

Πολλαπλασιάζονται τα «σκληρά καρύδια» του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση...



Τη δόξα της Φώφης Γεννηματά ζήλεψε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, που με διαφορά 24 ωρών από την συνάδελφό της στην κυβέρνηση, δήλωσε …σκληρό καρύδι.

«Μετά την...
τρίτη ημέρα στο υπουργείο, έχουμε μία αρκετά καλή εικόνα των εκκρεμοτήτων και είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Είμαι σκληρό καρύδι και εγώ και ο υπουργός», είπε, αναφερόμενη στον πολιτικό της προϊστάμενο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου προανήγγειλε πως οι πρώτες αποχωρήσεις είναι από την ΕΡΤ, κάνοντας λόγο για «κάποιες προσωρινές συμβάσεις», μίλησε για κινητικότητα αποσυνδεδεμένη από τους 2000 υπαλλήλους του Δημοσίου που πρέπει να φύγουν εντός του έτους, καθώς και για «ποιοτικές» μετακινήσεις. Το κατά πόσον όμως είναι …σκληρό καρύδι, θα το αποδείξει στις διαπραγματεύσεις για τις οποίες ανέφερε ότι θα επιδιώξει «να πάρουμε μία μικρή παράταση από την τρόικα για το πρόγραμμα κινητικότητας, παράταση ολίγων μηνών για να γίνει σωστά η δουλειά». Θα την πάρουμε, όμως; Και αν την πάρουμε, πώς θα την αξιοποιήσουμε; Ίδωμεν…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: