30.6.13

Κεδίκογλου: Η Ελλάδα πάει καλά...





Πεπεισμένος ότι “η Ελλάδα πάει καλά” και με αποδείξεις περί...


αυτού εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, και κάλεσε σε εθνική συστράτευση.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο περιθώριο του συνέδριου της ΝΔ, διεμήνυσε ότι “η νέα κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη συνέχεια των προκλήσεων” αναγνωρίζοντας ότι “είμαστε στη μέση μιας δύσκολης διαδρομής” και πως “τα δύσκολα δεν έχουν τελειώσει”.

Ωστόσο, όπως είπε, “εχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι θετικές ενδείξεις και πλέον μπορούμε να μιλάμε για αποδείξεις ότι η Ελλάδα πάει καλά”.

Σχετικά με τον αγωγό ΤΑΡ σχολίασε ότι “και ο αγωγός και οι άλλες ευρύτερες εξελίξεις στον επενδυτικό τομέα μας δίνουν την πεποίθηση ότι προχωράμε σωστά” προσθέτοντας ότι “και εδώ στο συνέδριο της ΝΔ, το κάλεσμα του προέδρου για όλους όσοι πιστεύουν στην Ελλάδα της Ευρώπης, την Ελλάδα της ανάπτυξης, την Ελλάδα της ανταγωνιστικότητας ,σε μια καλύτερη Ελλάδα για τα παιδιά μας ,όλοι καλούνται να συστρατευθούν σε αυτή την εθνική πραγματικά προσπάθεια.”

Σχολιάζοντας, τέλος, τις δηλώσεις του Μ. Βορίδη για τον Α. Παπανδρέου έκανε λόγο για “επιμέρους αντιθέσεις ίσως σε ορισμένα ζητήματα” τα οποία όμως “έρχονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην άμεση, την απόλυτη προτεραιότητα να επιτύχουμε σε αυτόν τον εθνικό αγώνα.”...

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: