30.11.16

Διάσημοι ποδοσφαιριστές, θύματα διάρρηξης...

Διάσημοι ποδοσφαιριστές στο στόχαστρο ληστών - Δύο διαρρήξεις σε 10 ώρες!
Σπείρα ληστών που «μπουκάρει» σε σπίτια διάσημων ποδοσφαιριστών μεγάλων ομάδων όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες (Ολυμπιακός) και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο (Παναθηναϊκος) αναζητά η διεύθυνση ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής. Μέσα σε...
24 ώρες, ληστές «άδειασαν» τα σπίτια των ποδοσφαιριστών που διαμένουν στην Βούλα, κλέβοντας τους από χρηματοκιβώτια μέχρι ρούχα!

Πρώτο θύμα των ληστών έπεσε ο Αργεντίνος άσος του Ολυμπιακού Τσόρι Ντομίνγκες με τους δράστες να μπαίνουν στο σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Τρίτης και να του αφαιρούν κοσμήματα, χρήματα και ρούχα που είχε στη ντουλάπα.

Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, οι ληστές έβαλαν στο «μάτι» το σπίτι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Βίκτορ Ιμπάρμπο. Όπως αποκάλυψε το Newpost, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του στην περιοχή Πηγαδάκια της Βούλας και του έκλεψαν ένα χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα και χρήματα καθώς και μέρος της γκαρνταρόμπας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σπίτι του Ντομίνγκες υπήρχαν 3 κάμερες κλειστού κυκλώματος, την ύπαρξη των οποίων γνώριζαν οι ληστές, ενώ απενεργοποίησαν και τον συναγερμό που υπήρχε στο σπίτι.

Πλέον οι αστυνομικοί εκτιμούν πως στα Νότια προάστια δρα σπείρα ληστών η οποία έχει βάλει στο στόχαστρο τους επώνυμους, καταξιωμένους και πλούσιους αθλητές στα σπίτια των οποίων εκτιμούν πως κρύβονται «λαβράκια».

πηγη newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: