30.9.19

«Ο ιδρώτας μου είναι φυτεμένος στο Καραϊσκάκη»...

Ο Τάσος Μητρόπουλος ξεσπάθωσε στο Open TV...

«Ο ιδρώτας μου είναι φυτεμένος στο Καραϊσκάκη» είπε, φορτισμένος, χθες το βράδυ στην αθλητική εκπομπή Total Football.

Απάντησε λοιπόν στις...
επιθέσεις και απειλές που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επειδή αποφάσισε να συμμετέχει στη βραδινή αθλητική εκπομπή του Open TV, του Ιβάν Σαββίδη (του ΠΑΟΚ).

«Θέλω να πω σε αυτούς ειδικά που με βρίζουν και βρίζουν την οικογένειά μου ότι ο ιδρώτας μου, οι κλωτσιές μου, ο τσαμπουκάς μου είναι μέσα στο Καραϊσκάκη φυτεμένα και δεν μπορεί να μου τα πάρει κανένας. Και όταν πεθάνω, εγώ θα είμαι από πάνω να βλέπω τον Ολυμπιακό. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έχω κάνει ανοιχτά. Ό,τι λάθη έχω κάνει, έχω πει συγγνώμη».

Σχετικά με την απόφαση των παλαίμαχων του Ολυμπιακού να τον διαγράψουν από τον σύνδεσμό τους σχολίασε: «Επειδή ανέλαβε την ευθύνη ένας άνθρωπος που είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας, δεν θα σχολιάσω ποτέ τον κύριο Δαρίβα, που τον αγαπώ και τον σέβομαι. Όταν τον δω θα τον αγκαλιάσω και θα τον φιλήσω».

Αναφορικά με τις απειλές που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του μετά την παρουσία του στο Total Football, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πέρσι, στις προηγούμενες εκπομπές δεν ήταν εδώ ο Τζόρτζεβιτς, ο Tζόλε, και ο Νικοπολίδης; Είχε γίνει τίποτα; Μηδέν. Άρα, κάτι συμβαίνει με μένα προφανώς, κάποιοι έχουν πρόβλημα ή κάποιος έχει ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα με μένα. Αυτό φαντάζομαι. Δεν είναι μόνο ότι βρίζουν εμένα, εδώ μιλάμε και για απειλές. Αν δείτε τι γίνεται στο facebook και τι λόγια λένε στη γυναίκα μου και σε μένα δεν θα το πιστεύετε. Έχουμε προχωρήσει ήδη σε μηνύσεις και θα γίνουν κι άλλες. Δεν ήθελα να φτάσω εκεί αλλά πρέπει να προστατεύσω την οικογένειά μου. Αυτό που έχει γίνει ακόμα δεν μπορώ να το εξηγήσω»...

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: