30.9.14

Η ...καψούρα του Σταύρου...

theodΈναν μήνα πριν από τις εκλογές υποστήριξε ότι θα ξεκαθαρίσει με ποιους θα συζητήσει για μετεκλογική συνεργασία ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Προς το παρόν, δηλώνοντας πως ...
η κατεύθυνση του κόμματός του είναι προοδευτική, υποστήριξε πως "μαζεύουμε ιδέες και βλέπουμε πώς μπορούμε να τις υλοποιήσουμε για την χώρα". Σημειώνοντας ότι το Ποτάμι ήρθε για να ενώσει τους Έλληνες σε μία λογική επίλυσης των προβλημάτων, απορρίπτει λογικές τύπου "δεν μιλάω με τον ΣΥΡΙΖΑ" ή "δεν μιλάω με τη ΝΔ", χαρακτηρίζοντάς τις "ντροπή" του πολιτικού συστήματος.

"Εμείς λέμε ότι ερχόμαστε όχι για να γίνουμε υπουργοί, αλλά με καψούρα να βοηθήσουμε τη χώρα", τονίζει, τασσόμενος υπέρ της διαρκούς και μη μονομερούς συζήτησης.

Σημειώνοντας άλλωστε ότι ο διάλογος πρέπει να γίνεται με αυτούς που ο κόσμος επιλέγει να είναι κυρίαρχοι στο πολιτικό σύστημα, υποστήριξε ότι έχει υποχρέωση να συζητήσει με οποιοδήποτε πρώτο κόμμα. "Δεν θα συνεργαστώ με κανέναν, διότι κανείς δεν με έχει στο τσεπάκι του και δεν έχω καμία κάψα να συνεργαστώ ντε και καλά για να τον διευκολύνω", συνέχισε, δίνοντας ραντεβού με τους ...ενδιαφερόμενους έναν μήνα πριν από τις εκλογές...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: