30.9.14

"Kαλωσορίζουμε τις διαφοροποιήσεις...

...κυβερνητικών βουλευτών..."


Την παρέμβασή του στο Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, όπου θα είναι κεντρικός ομιλητής, προετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην Κουμουνδούρου παρατηρούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις...
ενδοκυβερνητικές εξελίξεις, αλλά και τις εσωκομματικές κόντρες στη ΝΔ και κυρίως στο ΠΑΣΟΚ.

«Καλωσορίζουμε τις διαφοροποιήσεις κυβερνητικών βουλευτών, ακόμα και στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας» φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας χθες σε συνεργάτες του, ενώ τη συγκεκριμένη φράση αναμένεται να επαναλάβει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr, και στο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

Με την ομιλία του αυτή, μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα απαντήσει στην ομιλία του πρωθυπουργού το Σάββατο το βράδυ για τα 40 χρόνια της ΝΔ, ενώ θα σχολιάσει και τις εξελίξεις στο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, που μόλις θα έχει ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ το άλλο Σαββατοκύριακο, καθώς η ηγεσία εγκαλείται από την αριστερή πτέρυγα για αναδίπλωση και τροποποίηση των συνεδριακών θέσεων, σε θέματα κυρίως όπως το χρέος και το ευρώ.

Πρόταση νόμου για κατώτατο μισθό και εργασιακές σχέσεις

Την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταθέσει πρόταση σχεδίου νόμου για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και αποκατάστασης των εργασιακών σχέσεων.

Οι σχετικές αποφάσεις για το χρόνο κατάθεσης θα ληφθούν σήμερα, σε συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ, με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: